Міжнародний день інвалідів – ШБІЦ

Browse By

Міжнародний день інвалідів

 1992 році,в кінці Десятиліття інвалідів Організації Об’єднаних Націй (1983-1992 роки), Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів.

 Проведення Міжнародного дня інвалідів спрямоване на привертання уваги до їхніх проблем, захист їхньої гідності, прав і добробуту, на привертання уваги суспільства до переваг, які воно отримує від участі інвалідів у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. 

Соціальним педагогом Тупчій Н.М., бібліотекарем Мішустіною Л.Г.  до цього дня були проведені такі заходи: години спілкування «Нехай комусь тепліше стане від наших добрих, гарних слів», для учнів 5-6 класів урок-бесіда «Дивіться на нас, як на рівних», показ презентації, відео про дітей інвалідів, про добро. У бібліотечно-інформаційному  центрі був оформлений інформаційний стенд та виставка малюнків до цього дня. Акція милосердя «Навчи своє серце добру».

Изображение 004  Изображение 016 Изображение 060 Изображение 065 Изображение 049Изображение 080 Изображение 086 Изображение 089