1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом – ШБІЦ

Browse By

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом.
Здоров’я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб. Особливо небезпечні ВІЛ і його кінцева стадія СНІД. СНІД – особливо небезпечна хвороба, смертельна для людини. З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом, що слугує справі зміцненню організованих зусиль у боротьбі з пандемією, яка поширюється у всіх регіонах світу. На жаль, Україну визнано державою, яка від ВІЛ/СНІДу в Східній Європі постраждала найбільше.
До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у нашій школі психологічною службою були проведені ряд бесід з учнями на цю тематику. Підлітки ознайомилися із способами передачі вірусу, основними симптомами при зараженні ВІЛ/СНІДом та наслідками. Діти написали листи підтримки людям хворим на цю невиліковну хворобу.
З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД були оформлені інформаційні стенди у фойє та у ШБІЦ школи з потрібною інформацією.

 wo0rb_ahvnc fwc2d6hg438