17 лютого – Всесвітній день спонтанного прояву доброти – ШБІЦ

17 лютого – Всесвітній день спонтанного прояву доброти

Browse By

17 лютого, саме в цей день багато хто відзначає неофіційне свято – Всесвітній день спонтанного прояву доброти.
Це свято досить молоде, але з кожним роком воно стає все більш популярним. Його відзначають не лише окремі люди, але і цілі організації, які допомагають заохотити проявляти доброту в суспільстві.
Головна мета свята в тому, щоб люди стали трішки щасливішими, поширюючи довкола себе доброту. День спонтанного прояву доброти запровадили 1995 року в американському місті Денвер, що в штаті Колорадо. 2004 року воно було вперше відсвятковане в Океанії, а саме в Новій Зеландії. На міжнародному рівні свято почали святкувати 1998 року в Токіо. Джерело: УНН
Доброта — це якість, яка повинна бути притаманна кожній людині. Тому виявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинен кожен. А День спонтанного прояву доброти – це чудова нагода, ще раз згадати про істинні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних проблем.
Даруйте добро і приймайте позитивні емоції у відповідь!
Ми також долучитись до відзначення Всесвітнього дня спонтанного прояву доброти: провели акцію “Дерево добрих справ”, акцію “Поділись гарним настроєм”;акцію “Ми творимо добро” (поступитись місцем у громадському транспорті,  нагодувати безпритульних тварин), акцію “Посміхнись. Привітайся. Подякуй”.